CINEPLEXX FLET SHQIP!

Qendra Kombëtare e Kinematografisë në bashkëpunim me Cineplexx, organizoi gjate festave te 28 dhe 29 nentorit, shfaqjen e 11 filmave shqiptarë.

15094454_673059322868154_7029288028470228276_n

Me poshte mund te gjeni tekstin shoqerues te ketij aktiviteti drejtuar audiences shqiptare:

Te dashur miq,

Pa ju, pa shikuesit, pa audiencen shqiptare, skenaristet, regjisoret, kineastet tane nuk do te gjejne dot frymezimin dhe entusiazmin e nevojshem per te krijuar filmat qe ju do te donit te shikoni dhe shijoni.
Mos i abandononi filmat tane qe na kane perfaqesuer dhe madje jane vleresuar me cmime ne festivalet nderkombetare.
Mendimet dhe sugjerimet tuaja percilljani me dashamirese regjisoreve tane. Dergojini nje sms ne fb edhe nese nuk njiheni personalisht me ta.
Jemi te sigurte qe do ta vleresojne dhe do t’ju jene mirenjohes.
Shpresojme shume qe publiku me prezencen e tij ne kinema mund te percjelle nje mesazh te forte mbeshtetje per te cilin kineastet tane dhe kinematografia jone kane kaq shume nevoje.