Animacion, Indipendent

Filma të kategorisë Indipendentë (Animacion) të mbështetur nga Këshilli i Miratimit të Projekteve (KMP) gjatë 2015-2017

1 Rituali i një qyteti 2016 Bota Shqiptare
2 Dy trandafilat 2016 Maku Sh.p.k.
3 Kanguri, dallandyshja dhe trumcaku 2016 Maku Sh.p.k.
4 Njeriu 2016 Maku Sh.p.k.
5 Majmuni dhe maçoku 2016 Maku Sh.p.k.
6 Shqiponja dhe sorra 2016 Maku Sh.p.k.