Filmi «Nji prej nesh» fiton 3 çmime në festivalin «Hyjnesha në fron», Kosovë

Filmi me metrazh të gjatë «Nji prej nesh», me skenar e regji të Ergys Meta, dhe me producent shtëpinë kinematografike «ERA FILM» fitoi 3 çmime në festivalin «Hyjnesha në fron» në Kosovë:
1. Filmi më i mirë
2. Regjisori më i mirë, Ergys Meta
3. Aktori më i mire, Alban Ukaj

Filmi është financuar nga Qendra Kombëtare e Kinematografisë.