Shfaqet premiera e filmit të animuar «Milo»

Më datë 15 Dhjetor 2023 u shfaq në sallën e kinemasë së AQSHF-së premiera e filmit të animuar «Milo», me regji nga Fatjon Alla, dhe me producent shtëpinë kinematografike «Cinemania».

Filmi është financuar nga Qendra Kombëtare e Kinematografisë.