Filmi «Sheets» fiton çmime në Athens Short Film Festival 2023 dhe Link International Film Festival 2023

Filmi me metrazh të shkurtër «Sheets», me regji të Evi Gjonit, prodhim i shtëpisë kinematografike SKA-NDAL, shpallet si filmi më i mirë i shkurtër në Athens Short Film Festival 2023, dhe si filmi më i mirë i shkurtër i Europës lindore në Link International Film Festival 2023.

Ky film është financuar nga Qendra Kombëtare e Kinematografisë.

https://www.athensshortfilmfest.com/2023programme