Shfaqet premiera e filmit të animuar «Legjenda e Argjirosë»

Më datë 15 Nëntor 2023, u shfaq premiera e filmit të animuar «Legjenda e Argjirosë» me regji të Eliona Thomaraj, dhe produksion nga Agim Production.

Filmi është financuar nga Qendra Kombëtare e Kinematografisë.