Premiera e filmit dokumentar «Edhe një ditë», në Kinema Millenium

Qendra Kombëtare e Kinematografisë dhe shtëpia kinematografike «SRCB&NKNB» me producent Joni Shanaj ju fton në premieren e filmit dokumentar «Edhe një ditë», me regji të Eneos Carka, sot më datë 20 Nentor 2023, ora 19:00, në Kinema Millenium.