Filmit «Një filxhan kafe dhe këpucë të reja veshur» i akordohet çmim në «Thessaloniki International Film Festival»

Filmi «Një filxhan kafe dhe këpucë të reja veshur», me regji të Gentian Koçit, i akordohet çmimi «Fischer Audience Award – Open Horizons» prej festivalit prestigjoz «Thessaloniki International Film Festival».