Filmi dokumentar «Edhe një ditë» përzgjidhet në International Documentary Film Festival Amsterdam

Filmi dokumentar «Edhe një ditë», regjia Eneos Carka, producent Joni Shanaj, një prodhim i shtëpisë kinematografike SCRB & NKNB, financuar nga Qendra Kombëtare e Kinematografike përzgjidhet mes 23 filmave në «International Documentary Film Festival Amsterdam (IDFA)», në seksionin «Luminous».

Seksioni «Vetëm për premiera – Luminous» paraqet një gamë të gjerë stilesh dhe qasjesh formaliste, nga vëzhguese tek ato personale e deri tek ato eksperimentale. Përzgjedhja e këtij edicioni prezanton 23 tituj, nga të cilët 22 janë premiera botërore apo ndërkombëtare.

Për më shumë klikoni linkun: https://festival.idfa.nl/en/film/b37fb5bb-4b44-4150-8802-eece3c85822b/another-day/