Përfunduan xhirimet e filmit me metrazh të shkurter «Kampion»

Me financimin e Qendrës Kombëtare të Kinematografisë, përfunduan më datë 24 Shtator 2023 xhirimet e filmi artistik me metrazh të shkurter «Kampion», me skenar dhe regji Ermir Keta, prodhim i shtëpisë kinematografike «Anima Pictures» me producente Amantia Peza.

Filmi u realizua në bashkëprodhim me kompanine filmike franceze «TAKAMI Productions» dhe kompanine filmike italiane «Tapeless Film».