Projekti «After Dark» përzgjidhet në Cinelink Coproduction Market

Projekti «After Dark», i Erenik Beqirit ishte një nga 11 projektet përzgjedhur në edicionin e sivjetshëm të Cinelink Coproduction Market, si një nga prurjetmë premtuese autorët zhvilluan takime me producentë të interesuar për t’ju bashkëngjitur projektit.

Prodhuar nga Origine films, OnFilm Production, dispàrte, «After Dark» është financuar për zhvillim nga Qendra Kombëtare e Kinematografisë.

AFTER DARK

ANNA dhe TOM janë gati t’ja tregojnë lidhjen e tyre të atit të Tomit. Por si mund t’ja shpjegojnë që Anna dhe “familja” e saj ushqehenme gjak dhe nuk dalin dot në dritë?
Mes kaosit të Tiranës, marrëdhënie tyre duhet të kalojë një testin e madh të saktificës së paevitueshme.

Për informacione mbi projektin, ndiqni linkun e mëposhtëm.
https://www.cinelinkindustrydays.com/2023-coproduction-market/after-dark