Sukses i filmave shqip në edicionin e 80 të «Bienales së Venecias»

Regjisori shqiptar Erenik Beqiri me filmin e shkurtër «A Short Trip» dhe regjisorja kosovare Luana Bajrami me filmin artistik «Bota Jonë», përzgjidhen në seksionet Orizzonti Cortometraggi & Orizzonti Extra të Festivalit të Venezias.

Përzgjedhja e plotë e festivalit ketu: https://www.labiennale.org/it/cinema/2023/selezione-ufficiale