Takim SUADA-AZAS-QKK

Sot në zyrat e Qendrës Kombëtare të Kinematografisë u zhvillua takimi mes përfaqësuesve të SUADA, z. Elton Kallfa dhe z. Xhulio Hysesani me drejtorin e Agjencisë për Menaxhimin e të Ardhurave nga e Drejta e Autorit të Filmit, e Maqedonisë së Veriut, z. Kiril Gjozev. Në takim morën pjesë edhe Drejtori Ekzekutiv i QKK-së, z. Arben Lami dhe Znj, Majlinda Tafa (Marrëdhëniet me Jashtë dhe Publikun).

Takimi u zhvillua për të njohur palën maqedonse me praktikat e punës së Suada, në prag të hapjes zyrtare të AZAS në Maqedoni.