Projekti «After Dark», i Erenik Beqirit, përzgjidhet në «Cinelink coproduction market»

Lajme të mira nga Sarajeva dhe Cinelink.

Projekti «After Dark», i Erenik Beqirit, përzgjidhet në «Cinelink coproduction market» si një nga 11 projektet premtuese që do t’u prezantohet producentëve europianë për bashkëpunim të mundshëm.

Ky projekt është financuar për zhvillim nga Qendra Kombëtare e Kinematografisë dhe prodhohet nga kompania OnFilm Production.

I urojmë suksese autorit!

Për më tepër klikoni: CineLink Industry Days Reveals Projects Selected for the Co-Production Market