Vazhdojnë takimet në pavionin shqiptar në «Marche Du Film»

Drejtoresha e re e Qendrës Kinematografike të Kosovës, Znj. Blerta Zeqiri, dhe znj Majlinda Tafa takojnë e Olimpia Pont Cháfer dhe kolegen e saj, përfaqësuese të TorinoFilmLab.


Prof. Zuzana Gindl-Tatarova, përfaqësuese e llovakisë në Eurimages, z. Kiril Gjozev distributor nga Maqedonia e Veriut dhe znj. Majlinda Tafa.


Regjisorët dhe producentët Genc Përmeti, Florenc Papas FABIO Seferi dhe Drejtori Ekzekutiv i QKK. Z. Arben Lami.


Drejtoresha e Kosovës, Znj. Blerta Zeqiri, znj Majlinda Tafa dhe z. Julien Ezanno (Bilateral Affairs advisor at the French CNC).