Gentian Koçi në «Producers on the Move»


Qendra Kombëtare e Kinematografisë ka financuar pjesëmarrjen e producentit Gentian Koçi në edicionin 2023 të PRODUCERS ON THE MOVE, program i European Film Promotion.

Producentët e përzgjedhur në këtë program, do të jenë pjesë e platformës për network dhe promocion të EFP-së, para dhe gjatë Festivalit të Cannes (16–27 maj 2023).

Lista e plotë e producentëve:

Gentian Koçi (Albania), David Bohun (Austria), Julie Esparbes (Belgium), Vanya Rainova (Bulgaria), Miljenka Čogelja (Croatia), Stelana Kliris (Cyprus), Alice Tabery (Czech Republic), Emile Hertling Péronard (Denmark), Emilia Haukka (Finland), Silvana Santamaria (Germany), Vicky Miha (Greece), Júlia Berkes (Hungary), Kathryn Kennedy (Ireland), Valon Bajgora (Kosovo*), Dominiks Jarmakovičs (Latvia), Erik Glijnis (The Netherlands), Elisa Fernanda Pirir (Norway), Radu Stancu (Romania), Juraj Krasnohorský (Slovak Republic) and Julia Gebauer (Sweden).

Për më shumë informacion mbi programin dhe producentët e përzgjedhur ndiqni linkun e mëposhtëm:
https://www.efp-online.com/en/news/2022/20230503_Producers_on_the_Move.php