Premiera e dokumentarit «Kinema dhe Dashuri – Lamtumirë 35/mm»

Mbrëmë në datë 27 prill, në Kinema Millenium pati premierën dokumentari «Kinema dhe Dashuri – Lamtumirë 35/mm» me regji nga Rigers Plaka, skenar të Rezarta Reçi, prodhuar nga shtëpia kinematografike Production Cinemania. Në premierë ishin të pranishëm kineastë, krijues të ish-Kinostudios si dhe artdashës të kinemasë. Në analizë, mediumi, pelikula dhe ata që krijuan kinemanë shqiptare.

Ky dokumentar është realizuar me financim të Qendrës Kombëtare të Kinematografisë.