Nisën xhirimet e filmit artistik «Pikë Uji», e regjisorit Robert Budina

Me financimin e Qendrës Kombëtare të Kinematografisë, në qytetin e Pogradecit, nisën xhirimet e filmi artistik «Waterdrop»/«Pikë Uji», me skenar të Doruntina Basha, Robert Budina dhe Ajola Daja, si dhe me regji të Robert Budina.

Ky film një bashkëprodhim ndërmjet shtëpisë kinematografike shqiptare «ERAFILM», kompanisë filmike rumune «AVANPOST», kompanisë filmike italiane «REDIBIS FILM» dhe kompanisë filmike kosovare «ILIRIA FILM».

Filmi artistik «Waterdrop»/«Pikë Uji» është mbeshtetur nga:
• Creative Europe
• Qendra Kombëtare e Kinematografisë
• MIBAC
• Qendra Kinematografike e Kosovës
• SEE