Ndahet nga jeta aktorja e dashur e skenës dhe e ekranit Mimika Luca

Qendra Kombëtare e Kinematografisë ndan dhimbjen me familjen, miqtë, dhe kolegët e aktores shumë të dashur të skenës dhe ekranit shqiptar, të nderuarës znj. Mimika Luca.

Kontributi i saj në kinematografinë shqiptare mbetet i pazëvendësueshëm.