Filluan xhirimet e filmit artistik me metrazh të gjatë, vepër e parë, «Burri i shtëpisë»

Kanë filluar xhirimet e filmit artistik me metrazh të gjatë «Burri i shtëpisë», skenari dhe regjia Andamion Murataj, prodhim i shtëpisë kinematografike «Lissus Media» sh.p.k., i cili është mbështetur nga Qendra Kombëtare e Kinematografisë.

Ky projekt po realizohet me mbështetjen e 7 enteve publike evropiane dhe është bashkëprodhim ndërmjet Shqipërisë, Italisë, Austrisë, Kroacisë, Kosovës, Greqisë, Maqedonisë së Veriut. Projekti gjithashtu ka fituar mbështetjen financiare të EURIMAGES.