22 dhjetor 2022 – MIBAC financon 2 filma artistikë shqiptarë

Ministria Italiane e Kulturës sapo shpalli listën e projekteve fituese në kategorinë e Minority Features. Jemi të lumtur që kjo mbështetje e vazhdueshme për autorët shqiptarë vazhdon edhe këtë sesion.

«LEAVING EDEN» me regji nga Genc Përmeti, financuar ndërkohë nga Qendrat Kombëtare të Filmit në Shipëri dhe Kosovë.

«WATERDROP» me regji nga Robert Budina, financuar prej Creative Europe, Qendrat Kombëtare të Filmit në Shipëri dhe Kosovë, SEE Cinema Network.

Ju urojmë shumë suksese autorëve në realizimin e projekteve.