Projekti filmik «Klubi Suedez» përzgjidhet në platformën e «EAVE Producers Workshop 2023»

Projekti filmik «Klubi Suedez» përzgjidhet në platformën e «EAVE Producers Workshop 2023».

Bazuar mbi historinë e krijuar nga Artan Minarolli, projekti me skenar nga Aleksandar Maniç do të realizohet nga regjisorja Iris Elezi dhe producenti Enea Gramo.

Për më tepër klikoni këtu.