Kryetari i QKK, z. Eduart Makri, merr pjesë në Apulia Film Forum 2022

Në ditën e dytë të Apulia Film Forum 2022 u realizuan takime kokë më kokë, me qëllim nxitjen e partneriteteve ndërmjet Italisë, Shqipërisë dhe Malit të Zi, për të realizuar projekte filmike në bashkëprodhim.

Kryetari i QKK, z. Eduart Makri, ishte pjesëmarrës në Apulia Film Forum 2022.