Premiera e filmit «Një filxhan kafe dhe këpucë të reja veshur» në Tallinn Black Nights Film Festival

Filmi «Një filxhan kafe dhe këpucë të reja veshur», i regjisorit Gentian Koçi, financuar nga Qendra Kombëtare e Kinematografisë, pati premierën e tij botërore në Tallinn Black Nights Film Festival më 21 Nëntor 2022.