Nisën xhirimet e filmit artistik me metrazh të gjatë «Misioni»

Me financimin e Qendrës Kombëtare të Kinematografisë, filluan xhirimet e filmit artistik me metrazh të gjatë «Misioni», skenari dhe regjia Andi Deliana, shtëpia kinematografike Red Helicopter Films Albania.