VARIETY publikon trailerin e filmit artistik “Një Filxhan Kafe dhe Këpucë të Reja Veshur”

VARIETY publikon trailerin e filmit artistik “Një Filxhan Kafe dhe Këpucë të Reja Veshur”, regjia Gentian Koçi, prodhuar nga shtëpia kinematografike ARTALB FILM.

Filmi do të ketë premierën botërore në Tallinn Black Nights Film Festival.

Ky film është kandidatura e Shqipërisë në OSCARS 2023.

https://variety.com/2022/film/global/albanian-oscar-entry-a-cup-of-coffee-and-new-shoes-on-tallinn-1235429044/?fbclid=IwAR0EOw-gp1_zEOh41ySOdh-VyjWqJMC0R7IV-eQ9DpdS8YRJHHD6QMxwSr4