Në Black Box të Universitetit të Arteve do të shfaqen filmat e studentëve, të diplomuar në vitin akademik 2021-2022

Me financimin e Qendrës Kombëtare të Kinematografisë, prodhuar nga shtëpitë kinematografike “Albasky”, “d’Art Production” dhe “Element Studios”, në bashkëpunim me Universitetin e Arteve dhe Ministrinë e Kulturës, në kuadër të marrëveshjes “Pakti për Universitetin”, ditën e enjte me datë 10 Nëntor ora 18.00 në Sallën Black Box në Universitetit e Arteve Tiranë, do të shfaqen filmat “Temë diplome” të studentëve të diplomuar gjatë vitit akademik 2021 – 2022.

“Punë me zarar”, regjia Ardit Vila
“Shkrepe”, regjia Edinjo Jahja
“Lucid”, regjia Enkel Mema
“Fëmija”, regjia Enton Lazaj
“Flatline”, regjia Fatjona Katroshi
“Rasti i çuditshëm i Terezitës”, regjia Renis Hyka