Nis Festivali Ndërkombëtar i Filmit të Animuar Anifest 22

Ka nisur Festivali Ndërkombëtar i Filmit të Animuar “Anifest 22” organizuar nga shtëpia kinematografike “Projekt SXHJ” sh.p.k.

Festivali Ndërkombëtar i Filmit për Fëmijë, “Anifest 22” do të zhvillohet nga data 10-14 Tetor në Gjirokastër dhe nga data 14-17 Nëntor në Shkodër.

Ky festival është financuar nga Qendra Kombëtare e Kinematografisë.