Thirrje për të aplikuar në East Doc Platform 2023

Thirrje për të aplikuar në East Doc Platform 2023, organizuar nga Institute of Documentary Film në Pragë.

East Doc Platform është platforma më e madhe e bashkëprodhimeve, financimit dhe distribucionit enkas për filmat dokumentarë në Evropën Qendrore dhe Lindore.

Për më shumë klikoni këto dokumente:
East Doc Platform 2023 Open Call
East Doc Platform 2023 Eligible Countries
East Doc Platform 2023 Guidelines for Applicants

Zhvillohet në datat: 24 – 30 Mars 2023
Vendndodhja: Pragë, Republika Çeke
Afati i fundit i dorëzimit të aplikimeve: 13 Nëntor 2022

APLIKO KËTU (pa pagesë)

Kliko këtu për EVENT-in në Facebook