Filmi artistik «Virgjëresha Shqiptare» shfaqet në «Blue Mountain Film Festival», Toronto

Filmi artistik «Virgjëresha Shqiptare» regjia Bujar Alimani, një bashkëprodhim midis Shqipërisë, Gjermanisë, Kosovës dhe Belgjikës, do të shfaqet në festivalin e filmit «Blue Mountain Film Festival» në Toronto të Kanadasë, më 3 dhe 4 Qershor 2022.

Kjo shfaqje është premierë në Amerikën e Veriut.