Nisën xhirimet e filmit artistik me metrazh të gjatë «Këtu vallëzohet me hijet»

Me financimin e Qendrës Kombëtare të Kinematografisë, kanë filluar xhirimet e filmit artistik me metrazh të gjatë «Këtu vallëzohet me hijet».

Regjisor: Pluton Vasi
Skenarist: Bashkim Hoxha
Producente: Vjollca Dedei
Drejtor fotografie: Spartak Papadhimitri

Në role: Rovena Lule, Eri Shuka, Karafil Shena, Neritan Liçaj, Merita Cocoli, etj

Ky film është bashkëprodhim midis Shqipërisë, Gjermanisë dhe Maqedonisë së Veriut.