Takim në QKK me Këshilltarin për Bashkëpunimin dhe Veprimtaritë Kulturore në Ambasadën Franceze në Shqipëri

Sot në Qendrën Kombëtare të Kinematografisë, Kryetari Z.Eduart Makri zhvilloi një takim me Këshilltarin për Bashkëpunimin dhe Veprimtaritë Kulturore në Ambasadën Franceze në Shqipëri, Z.Pierre Raynaud, për të folur për projektet e përbashkëta dhe bashkëpunimin ndërmjet institucioneve kinematografike të dy vendeve tona.