Ndahet nga jeta, në moshën 74-vjeçare, shkrimtari Bardhyl Londo

Qendra Kombëtare e Kinematografisë i shpreh ngushëllimet familjes dhe miqve!

Londo lë pas një pasuri të madhe vargjesh që prej vitit 1975, kur vendosi të botonte.

• Krisma dhe trëndafila (1975)
• Hapa në rrugë (1981)
• Emrin e ka dashuri (1984)
• Si ta qetësoj detin – poezi (1988)
• Ditë njerëzore
• Shën Shiu (2010)
• Jeta që na dhanë (2013)