«Vera andrron detin» fiton çmimin «International Ingmar Bergman Award» në Göteborg Film Festival

«Vera andrron detin» nga Kaltrina Krasniqi ka fituar çmimin «International Ingmar Bergman Award» në Göteborg Film Festival.

I urojmë suksese filmit, regjisores dhe produksionit!

Ky film është bashkëprodhim mes Kosovës (Puntoria Kreative Isstra, Vera Films), Maqedonisë së Veriut (Dream Factory) dhe Shqipërisë (Papadhimitri Film Productions) i mbështetur nga Qendra Kinematografike e Kosovës, Agjencia e Filmit e Maqedonisë së Veriut dhe Qendra Kombëtare të Kinematografisë.