Shuhet në moshën 70-vjeçare Arben Shaka

Qendra Kombëtare e Kinematografisë i shpreh ngushëllimet familjes dhe miqve.

Arben Shaka ishte një figurë shumë e dashur për publikun shqiptar nëpërmjet roleve në filma artistike por edhe roleve të paharrueshëm për publikun në skenën e teatrit të Estradës dhe Cirkut të Tiranës.