Nisin xhirimet e filmit artistik «Sirin», i kategorisë Bashkëprodhim në Minorancë

Filluan xhirimet e filmit artistik «Sirin» nga Senad Sahmanovic, bashkëprodhim midis Malit të Zi, Shqipërisë financuar nga Qendra Kombëtare e Kinematografisë në kategorinë Bashkëprodhime ne Minorancë, Kroacisë, Kosovës, dhe Bosnje Hercegovinës.

Prodhuar:
On FILM – DriTan Huqi- Albania
CUT UP Production- Velisa Popovic Monte negro
Buka Production – Fatmir Spahiu Bufi Kosovo
Sekvenca – Jure Pavlovic Croatia
Dokument Sarajevo – Alem Babic Bosnia Herzegovina

Finacuar:
Eurimages
Qendra Kombëtare e Kinematografisë
Filmski centar Crne Gore
Hrvatski audiovizualni centar (HAVC)
Qendra Kinematografike e Kosoves
Filmski Centar Sarajevo/Film Center Sarajevo