Qendra Kinematografike e Kosovës financon dy projekte filmike shqiptare

Qendra Kinematografike e Kosovës ka financuar në kategorinë Bashkëprodhime në Minorancë dy projekte filmike shqiptare:

• Projektin filmik «Burri i shtëpisë» shtëpia filmike »Thumbs up«, producent Ismet Sijarina, regjisor dhe skenarist Andamion Murataj

• Projektin filmik «Luna Park», shtëpia filmike »Buka«, producent Fatmir Spahiu, regjisor dhe skenarist Florenc Papas