Premierë 6 filma të shkurtër – Diploma të vitit 2021

Me financimin e Qendrës Kombëtare të Kinematografisë, prodhuar nga shtëpia kinematografike «On FILM», në bashkëpunim me Universitetin e Arteve dhe Ministrinë e Kulturës, në kuadër të marrëveshjes «Pakti për Universitetin», sot në 22 Dhjetor ora 18.00 në sallën Black Box të Universitetit të Arteve Tiranë, do të shfaqen filmat e studentëve te diplomuar gjatë vitit akademik 2020 – 2021.