Projekti filmik «Burri i Shtëpisë» përzgjidhet nga «Croatian Audiovisual Centre» për mbështetje financiare në kategorinë «Bashkëprodhime Ndërkombëtare 2021»

Projekti filmik «Burri i Shtëpisë» me skenar dhe regji të Andamion Murataj, i financuar nga Qendra Kombëtare e Kinematografisë në kategorinë «Film debutues», me producent shtëpinë kinematografike «Lissus Media» dhe bashkëproducent kompaninë italiane «Palomar» është përgjedhur si projekt fitues nga «Croatian Audiovisual Centre» për mbështetje financiare në kategorinë e Bashkëprodhimeve në Minorancë.

Për më tepër vizitoni permalinkun në faqen zyrtare të «Croatian Audiovisual Centre»
https://havc.hr/img/newsletter/files/REZULTATI%20%20koprodukcije%204%20rok%202021.pdf