Premierë – Shfaqen 6 filma të shkurtër, diploma të vitit akademik 2021

Me financimin e Qendrës Kombëtare të Kinematografisë, prodhuar nga shtëpia kinematografike “On FILM”, në bashkëpunim me Universitetin e Arteve dhe Ministrinë e Kulturës, në kuadër të marrëveshjes “Pakti për Universitetin”, ditën e mërkurë, më datë 22 Dhjetor, ora 18:00, në Sallën Black Box në Universitetit e Arteve Tiranë, do të shfaqen filmat e studentëve te diplomuar gjatë vitit akademik 2020 – 2021.