Filmi «Lajmi» nominohet në kategorinë si «Filmi më i Mirë i Shkurtër» në European Film Awards

Filmi artistik me metrazh të shkurtër «Lajmi» / «The news», regjia Lorin Terezi, financuar nga Qendra Kombëtare e Kinematografisë, është një nga filmat e nominuar në kategorinë Filmi më i Mirë i Shkurtër.

Ndiqni drejtpërdrejtë ceremoninë e ndarjes së çmimeve të Akademisë Evropiane të Filmit – European Film Awards.

Për shkak të pandemisë ceremonia e ndarjes së çmimeve të EFA-s do mbahet online dhe ju mund ta ndiqni në Livestream në https://www.europeanfilmawards.eu/?p=1