Filmi «Gëzuar Vitin e Ri 1982» do të shfaqet në Bogotá Short Film Festival, Kolumbi

Filmi artistik me metrazh të shkurtër «Gëzuar Vitin e Ri 1982», me skenar të Sokol & Mjaftore Keraj, regji të Sokol Keraj, financuar nga Qendra Kombëtare e Kinematografisë, bashkëprodhim midis shtëpisë kinematografike “Sofilms” me producente Lorina Pepo, dhe kompanisë filmike rumune «Quick Zipp srl» me producent Cristian Grigore dhe Peter Velciov, do të shfaqet në Kolumbi më datat 8 dhe 9 dhjetor, si pjesë e Bogotá Short Film Festival.