Ceremonia e ndarjes se cmimeve Tirana 48 oreshi 2021

Të martën me datë 7 – Dhjetor – 2021, në orën 18:00, jeni të ftuar në ceremoninë e ndarjes së çmimeve të edicionit të 12 të festivalit të filmit me metrazh të shkurtër “TIRANA 48ORESHI 2021” që do të zhvillohet në Teatrin e Operas dhe Baletit.

14 nominime për 14 çmime në kategori të ndryshme. Një risi e edicionit do të jetë çmimi i karrierës në homazh të kineastëve më të spikatur dhe me kontributet më të rëndësishme në historinë e kinematografisë shqiptare.

Padurim për ta ndarë së bashku këtë kënaqësi. Robert Aliaj Dragot – Producent