Filmi artistik «Vera andrron detin» fiton çmimin kryesor në Tokyo International Film Festival

Filmi artistik «Vera andrron detin», me skenar nga Doruntina Basha dhe regji të Kaltrina Krasniqit, fiton çmimin kryesor në Tokyo International Film Festival.

«Vera andrron detin» është bashkëprodhim në mes të Kosovës (Puntoria Kreative Isstra, Vera Films), Shqipërisë (Papadhimitri Film Production) dhe Maqedonisë së Veriut (Dream Factory) i mbështetur nga Qendra Kinematografike e Kosovës, Agjencia e Filmit e Maqedonisë së Veriut dhe Qendra Kombëtare e Kinematografisë së Shqipërisë.