Filmi artistik «Kopeja e Deleve» përzgjidhet në garën kryesore të edicionit të 62 të Thessaloniki International Film Festival

Filmi artistik «Kopeja e Deleve» / «Pack of Sheep» nga Dimitris Kanellopoulos, bashkëprodhim në minorancë me shtëpinë kinematografike «ARTALB FILM PRODUCTIONS», producent Gentian Koçi, është përzgjedhur për të mbajtur premierën botërore në garën kryesore, International Competition, në edicionin e 62-të të festivalit prestigjoz të Selanikut, Thessaloniki International Film Festival.

Festivali do të mbahet prej datës 4 deri më 14 nëntor.

Filmi është një bashkëprodhim midis Greqisë, Shqipërisë dhe Serbisë.
«Kopeja e Deleve» / «Pack of Sheep» është financuar nga Qendra Kombëtare të Kinematografisë.