Filmit artistik me metrazh të shkurtër «Profesionisti» përzgjidhet për të konkuruar në 2 festivale ndërkombëtare

Filmit artistik me metrazh të shkurtër «Profesionisti», me skenar të Ylljet Aliçkës, regji të Atina Lacos, prodhim i shtëpisë kinematografike «Bunker Film+», me pjesëmarrjen e aktorëve Genti Kame, Xhevair Zeneli dhe Naum Shundi në rolet kryesore, është përzgjedhur dhe është në konkurrim në 2 festivale ndërkombëtare duke filluar kështu rrugëtimin e tij:
• Diorama International Film Festival & Market 18-24 Dhjetor 2021, Indi
• Universal Film Festival në Kansas City, Missouri, USA