Filmi artistik me metrazh të shkurtër «Gëzuar Vitin e Ri 1982» konkuron zyrtarisht në Bogotá Short Film Festival

Filmi artistik me metrazh të shkurtër «Gëzuar Vitin e Ri 1982», me skenar të Sokol & Mjaftore Keraj, regji të Sokol Keraj, bashkëprodhim midis shtëpisë kinematografike «Sofilms» me producente Lorina Pepo dhe kompanisë filmike rumune «Quick Zipp srl», me producent Cristian Grigore dhe Peter Velciov, është shfaqur në Bogotá Short Film Festival si pjesë e konkurimit zyrtar.