Përkujtohet shkrimtari Teodor Laço në 85-vjetorin e lindjes

Këtë tetor, u përkujtua në 85-vjetorin e lindjes shkrimtari dhe skenaristi Teodor Laço. Personalitete të artit dhe kulturës u mblodhën për të sjellë në kujtesë jetën dhe veprën e një dramaturgu e skenaristi, një politikani e diplomati, si Teodor Laço.