Balkan Film Market SHORT PUNCH

Në bashkëpunim me Torino Short Film Market (TSFM) po kryehn përgatitjet e fundit për BFM Short Punch, një forum «pitching» online për filma të shkurtër nga rajoni i Ballkanit. Ky event, si pjesë e YOU ONLY PITCH TWICE do të jetë një sesion krejt i ri pitching që do të zhvillohet në dhjetor 2021 në bashkëpunim me disa nga emrat më të mëdhenj në rrjetin evropian të «pitching».

BFM Short Punch pitching forum do të zhvillohet online, nëpërpjet platformëss Zoom, më 13 Tetor 2021, nga ora 10:00 deri në 13:00. Informacioni mbi projektin dhe të gjithë «pitches» do të postohen në faqen e internetit të BFM, www.BalkanFilmMarket.com, për producentet e mundshëm dhe shitjet ndërkombëtare.
Në mbrëmjen e 13 Tetorit 2021, në orën 18:00, do të shpallen fituesit.

Regjisori ose producenti i projektit fitues do të ftohet të marrë pjesë në Torino Short Film Market Vol. 6, në Dhjetor 2021. TSFM do t’u ofrojë kineastëve të ftuar një trajnim per pitching nga një trajner profesionist dhe mundësinë për të prezantuar projektin për herë të dytë para një auditori të profesionistëve të industrisë. Kineastët e ftuar do të përfitojnë nga akreditimi falas që ju jep akses në të gjitha aktivitetet si gjatë ditëve të Torino Short Film Market ashtu edhe online, si dhe akomodim për dy netë dhe shumë mundësi per networking.