Festivali i filmit të animuar për fëmijë Anifest A-GJIRO21 zhvillohet në qytetin e Gjirokastrës

Nata finale është ditën e hënë, më datë 11.10.2021, ora 18:00, në kinemanë e rindërtuar të qytetit Gjirokastër.

Ky aktivitet financohet nga Qendra Kombëtare e Kinematografisë.

Mbas një pune të lodhshme disa mujore JURIA NDERKOMBETARE vjen në qytetin e gurit të lashtë, mes atmosferës artistike, para publikut Gjirokastrit shpall Filmat europian fitues.

Në datat 12 dhe 13 tetor 2021 juria e fëmijëve të Gjirokastrës në vazhdim të jurive të fëmijëve të Tiranës dhe Shkodrës do të përzgjedhi Filmin Europian Fitues.

Moderatore Eneida Xhelili dhe Arlisa Gushi, drejtor artistik Artan MAKU.

Pune të mbarë festivalit i filmit të animuar për fëmijët 3-10 vjeç!